perjantai 2. marraskuuta 2012

Kelsey Grammer reputti vanhemmuuskokeensa


Olen jo pitkaan ollut sita mieltä, etta lisääntymistä harkitsevien tulisi läpäistä vanhemmuuskoe ennen synnytyssaliin pääsyä. Tarvitaanhan autoiluunkin kurssit ja kortit ja huono kasvatus saa sentään rutosti enemmän tuhoa aikaan kuin Fiatilla ajelu vähän sinne päin.
Kelsey Grammer reputti jo vuosia sitten inhimillisyystestinsä osoitettuaan julkisesti tukensa republikaaneille (George W Bush? COME on!) ja nyt näyttää siltä, että vanhemmuustestistäkin on tulossa hylsy.
Kelsey (57 v) päätti nimittäin juhlia Halloweenia pornokeisari Hugh Hefnerin playboy-bileissä avecinaan vaimonsa Kayte (31 v) ja parin kolmekuukautinen Faith-vauva. Faith jätettiin lastenistuimessaan kemujen nurkkaan sillä välin kun vanhemmat hengasivat strippareiden ja prostituoitujen seurassa. Wowsa!
Näillä geeneillä ja vanhemmilla Faith tulee olemaan rehabissä ennen kymmenvuotispäiväänsä.  Näyttää siltä, ettei Frasier läpäisisi vanhemmuustenttiään toisellakaan yrittämällä, sillä näyttelijän näkemys tilanteesta oli tämä:


We enjoyed the evening. We love our child. Kayte is my wife and lady love... The world is round. All our eyes are blue. Happy Halloween and Cock-a-doodle-doo.


Wtf dude?
Unessa Faithin vanhemmat olivat Frasier ja Lilith. Kuva: TMZ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti