keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

On kersaa nimellä paiskattu!


Jermaine Jackson pӓӓtti pӓihittӓӓ veljensӓ typerin nimi- kilpailussa 
ja on kerrankin ykkӧnen: Prince Michael II aka Blanket saattaa kuulostaa 
sekopӓiseltӓ, mutta yritӓpӓ etsiӓ Jermajestya vauvanimikirjasta.

Oppia ikӓ kaikki. Kuten sen, ettӓ julkkikset ovat selvӓsti pilvessӓ nimetessӓӓn lapsensa. Okei, ketӓӓn ei luultavasti yllӓttӓnyt kun fame whore Jordan ja has been- laulaja Peter Andre iskivӓt kaksi aivosoluaan yhteen ja antoivat vauvalleen typerӓn nimen Princess Tiaamii. Mutta odotukset olivat ehkӓ korkeammalla Gwyneth Paltrown ja Chris Martinin kohdalla: Martin sentӓӓn keksii sanoituksia tyӧkseen ja Paltrowllakin on Oscar kaapissa (ja aika hyvӓ viikottainen newsletter nimeltӓ Goop). Lieneekӧ liika jooga sekoittanut Gwynethin pӓӓn, sillӓ kuka nimeӓӓ lapsensa omanamarttiiniksi (Apple Martin, got it?)?

Fifi Trixibelle Geldof -paran elӓmӓn lӓhtӧkohdat eivӓt olleet hӓӓvit: Bob-isӓ saattaa parantaa maailmaa minkӓ kerkeӓӓ, mutta ӓiti Paula Yates kuoli heroiinin yliannostukseen vuonna 2000 ja sekopӓiset pop-starat antoivat tyttӓrelleen puudelille soveliaan nimen. Paljon paremmin ei tosin mene Fifin sisaruksillakaan, joiden nimet ovat Peaches Honeyblossom, Little Pixie ja Tiger Lily. Yritӓ siinӓ nyt sitten tehdӓ vakavaa uraa.

Beckhamit nimesivӓt tyttӓrensӓ numeroksi (Harper Seven) ja suuruudenhullu Jermaine Jackson kastoi poikansa Jermajestyksi, mutta voiton idioottimaisin nimi -kilpailussa vievӓt silti Jamie ja Jools Oliver. Kansakunnan moraalinvartijakokki ja ex-mallivaimo ovat nimenneet neljӓ lastaan, hmmm oletettavasti strippareiden ja homopornotӓhtien mukaan. Tyttӧjen nimet ovat Poppy Honey, Daisy Boo, Petal Blossom ja poikaa heitettiin Buddy Bear- nimekkeellӓ. Jos maailmassa on mitӓӓn oikeutta Daisy Boosta kasvaa isona super-butch lepakko ja Buddy Bearista bootylicious Drag Queen!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti