maanantai 2. heinäkuuta 2012

Tomin ja Katien avioero: mitӓ TODELLA tapahtui?


TomKatia ei ole enӓӓ. Maailma suree. Cruisen “brӓndi” kӓrsi jӓlleen kolauksen ja Surista tulee yksi mailman rikkaimmista avioerolapsista. Mutta yllӓttikӧ uutinen ketӓӓn? Maailman juorumedia saattaisi todeta, ettӓ ero tuli puun takaa kuin Lindsay Lohanin rattijuoppoussyyte. Tomkatin liitosta on kuiskailtu sen alusta alkaen ja jos edes murto-osa juoruista pitӓӓ paikkansa, tӓllӓ suhteella oli vӓhemmӓn mahkuja kuin Charlie Sheenin raittiudella.

Nӓitӓ motiiveja ei mainita avioero-oikeudenkӓynnissӓ, mutta onko joku niistӓ se todellinen syy Hollywoodin ykkӧsparin eroon?
18 November 2006: Tom Cruise and Katie Holmes pose for their official wedding photograph in Bracciano, Italy. The bride wore an off-the-shoulder gown with an ivory silk train designed by Giorgio Armani, while the groom sported a handmade Armani tuxedo.
Creepy TomKat is no more
  1. Tom Cruise on kaappihomo? Homohuhut ovat vaivanneet Cruisea  vuosikausia ja jo Nicole Kidmanin epӓiltiin olevan Tompan “beard”. Joka toinen homotuttuni tuntee jonkun joka on harrastanut seksiӓ/ ottanut suihin Cruiselta kymmenen vuotta sitten. Jos kaikki nӓmӓ vӓitӧkset pitӓisivӓt paikkansa, olisi Tom ollut sperman peitossa koko 90-luvun. Todistettavasti mies onnistui kuitenkin tekemӓӓn Jerry Maguiren, Firman, Mission Impossiblen ja pari muutakin leffaa kaiken homoseksin lomassa.
  2. TomKatin avioliitto oli feikki alusta alkaen? Tӓmӓ vӓite yhdistetӓӓn usein juoruun Tompan homoudesta. Ilkeӓt kielet kuiskivat, ettӓ parilla oli viiden vuoden avioliittosopimus, joka umpeutui hiljattain. Huhujen mukaan Katielle maksettiin tietty summa jokaisesta yhdessӓ vietetystӓ vuodesta ja bonukset jӓlkikasvusta. Mutta riittӓisivӓtkӧ Holmesin nӓyttelijӓkyvyt moiseen farssiin? Parempi kaivaa esiin Dawson’s Creek- DVDt ja vetӓӓ omat johtopӓӓtӧkset.
  3. Cruise on kontrolloiva b-itch? Juorujen mukaan Tom yritti hallinnoida vaimoparkansa elӓmӓӓ pukeutumisesta tyӧkeikkoihin. Cruisen sanotaan pӓӓttӓneen mitӓ leffoja Katie voisi tehdӓ ja pisteenӓ iin pӓӓlle vaatineen Katieta vaihtamaan nimensӓ Kateksi. Vӓhemmӓstӓkin saattaisivat lautaset lennellӓ.
  4. Kaikki on skientologian syytӓ? Skientologinen kirkko, kuten moni muukaan harhainen uskontokunta, ei hyvӓksy homoseksuaalisuutta elӓmӓntapana. Huhut vӓittӓvӓt kirkon vaatineen Cruiselta heteroseksuaalisen julkisivun yllӓpitoa tai eroamista lahkosta. Toiset vӓittӓvӓt Katien kyllӓstyneen kirkon rooliin elӓmӓssӓӓn ja olevan huolissaan huuhaa-uskonnon vaikutuksesta Suriin.
  5. 33:n kirous? Okei, tӓmӓ saattaa olla kaukaa haettua, mutta kaikki kolme Cruisen avioliittoa (Mimi Rogers, Nicole ja nyt Katie) ovat pӓӓttyneet vaimon tӓytettyӓ 33 vuotta. Sattumaako?? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti