perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kuuma, kuumempi, Blake Lively

Blake Lively on mahdollisesti tӓmӓn vuosikymmenen sӧpӧin, tyylikkӓin ja kadehdittavin stara. Gossip Girlin satumainen puvustus ansaitsee oman bloginsa, mutta S nӓyttӓӓ hyvӓltӓ AINA – jopa lapsuudenkuvissaan, toisin kuin esimerkiksi ruma ankanpoikanen Angelina Jolie. Ja ikӓӓn kuin tӓydellinen kroppa, tukka, vaatevarasto ja kasvojen luusto ei riittӓisi, mirkku deittailee Ryan Reynoldsia!

Viime aikoina Blake on hulmahdellut punaisilla matoilla promoamassa uutta leffaansa Savages. Trailerin perusteella tӓmӓ Oliver Stonen uusin lupailee paluuta  über-vӓkivaltaiseen “Natural Born Killers”- tyyliin ja pistӓnee Gossip Girl- staran nӓyttelijӓkyvyt koetukselle. Stone ei tosin selvӓsti edelleenkӓӓn ole saanut memoani siitӓ, ettӓ 99 prosenttia leffoista toimisi paremmin reilusti alle kahden tunnin mittaisina – Savages kestӓӓ 129 minuuttia, jonka nӓin leffaa nӓkemӓttӓ arviosin olevan noin 30 minuuttia liian kauan.

Savages on Blaken make or brake- mahdollisuus nousta oikeaan filmitӓhtisarjaan. Gossip Girlin syksyllӓ alkava kuudes tuotantokausi on sarjan viimeinen. Sitӓ odotellessa: xoxo


Blake Lively Stuns In Plunging Gucci Gown At ‘Savages’ Premiere
Virheetӧn Blake Savagesin New Yorkin ensi-illassa

ja Los Angelesin ensi-illassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti