perjantai 24. elokuuta 2012

Russell Brandin huumesota


Sting, Bono, Angelina, Madonna. Jossain vaiheessa miljoonat ja maailmanmaine ei tunnu enӓӓ olevan tarpeeksi superstaroille. Liekӧ omatunto vai jeesus-kompleksi, joka tӓssӓ vaiheessa ajaa julkimot maailmaa parantamaan? Pop-tӓhtien saarnaaminen on usein rasittavaa ja noloakin, mutta lienee kai kuitenkin parempi, ettӓ edes murto-osa maailman miljonӓӓreistӓ asettuu kӧyhien puolelle ennemmin kuin heitӓ vastaan?

Russell Brand, niin ӓrsyttӓvӓ, lapsellinen ja narsistinen kuin vain Russell Brand voi olla, on vihdoin hetkellisesti voittanut minut puolelleen. Brand, joka itse kӓytti huumeita laidasta laitaan kymmenen vuoden ajan, on tehnyt BBC:lle dokumentin huumeiden kӓytӧstӓ ja ennen kaikkea narkkareiden hoidosta. Brand kertoo dokkarissaan rehellisesti omasta menneisyydestӓӓn ja syyllisyydentunteestaan Amy Winehousen kuoleman jӓlkeen sekӓ haastattelee alan ammattilaisista narkkareista professoreihin. Ja vaikuttaa siltӓ, etten en ole ainoa, jonka ohjelma on vakuuttanut: Brandin kuiville noukkinut hyvӓntekevӓisyysjӓrjestӧ on kuitannut dokumentin esittӓmisen jӓlkeen 106 000 puntaa ylimӓӓrӓisinӓ avustuksina.

Ohjelman voi katsoa Brittilӓn ulkopuolella tӓӓltӓTsekkaa myӧs kuinka Russell Brand haastaa konservatiivitoimittaja Peter Hitchensin BBC:n Newsnightissa

Russell Brand nautiskelee heroiinista



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti