torstai 16. elokuuta 2012

Ryan Lochte hyppӓӓ altaasta telkkaan









Jenkeille olympiamitaleita kahmineen (ja altaaseen vӓhӓn vӓliӓ pissineen) Ryan Lochten unelmat tuntuvat toteutuvan elӓmӓn joka saralla. Sӧpӧkki ilmoitti kisojen jӓlkeen haastattelussa olevansa kiinnostunut TV-urasta viitaten reality-sarjoihin Dancing With the Stars ja The Bachelor. Eikӓ aikaakaan kun uutinen kiiri jo korviini, ettӓ Lochte on palkattu vierailevaksi tӓhdeksi teinisarja Beverly Hills 90210:an. Mutta voisiko kultapoika seurata Arnien jalanjӓlkiӓ ja tehdӓ ihan oikean uran valkokankaalla? Aika nӓyttӓӓ, mutta Lochte ei todellakaan ole ensimmӓinen urheilija, joka on tehnyt sivuloikan showbisnekseen. Blondie Ambitiousin suosikit alla.


See you in TV dude!
Wayne Gretzky— The Young and the Restless (Tunteita ja tuoksuja)
Maailman paras jӓӓkiekkoilija on suuri saippuaoopperoiden ystӓvӓ. Ja mikӓ parempi faniuden osoitus kuin rooli suosikkisarjassa? Gretzky nӓytteli mafiosoa 12.11.1981 lӓhetetyssӓ jaksossa ja kiekkoilijalla oli yksi kokonainen repliikki: "I'm Wayne from the Edmonton operation".


Wayne Gretzkyn elӓmӓ on ollut yhtӓ saippuaoopperaa
Lance Armstrong: Dodgeball (Boltsit pelissӓ)
Tour de Francen seitsemӓn kertaa voittanut ja syӧvӓn pӓihittӓnyt pyӧrӓilijӓ ilmaantuu Dodgeball- komediaan jutustelemaan Vince Vaughnin Peter Le Fleur –hahmolle luovuttamisesta. 

"Well, I guess if a person never quit when the going got tough, they wouldn't have anything to regret for the rest of their life "



Mike Tyson – The Hangover (Kamala kankkunen)
Raskaansarjan maailmanmestari Tysonin elokuvauraa ei ole hidastanut se, ettei tyypin puheesta saa selvӓӓ ilman tekstitystӓ. Tysonilla on cameo-rooli superhauskassa The Hangover komediassa. Ihmiskorvia vӓlipaloiksi napsiva nyrkkeiljӓ esiintyy myӧs vӓhemmӓn hauskassa The Hangover 2:ssa ja on juuri vahvistanut, ettӓ tulee nӓyttӓytymӓӓn myӧs kolmannessa jatko-osassa.   


Tsekkaa tӓӓltӓ ketkӓ muut ovat kyenneet muuntamaan urheilumenestyksensӓ ruutukarismaksi. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti