tiistai 14. elokuuta 2012

”Unlucky in love” Jennifer Aniston vihdoinkin (taas) kihloissa


Kirous on viimeinkin nostettu maailman epӓonnekkaimman naisen yltӓ: Jennifer Aniston pӓӓsee (taas) naimisiin! Jenniferin poikaystӓvӓ Justin Theroux kosi muruansa syntymӓpӓivӓnӓӓn ja Jen sanoi YES I WILL MARRY YOU (THE SOONER THE BETTER) PLEASE! Jenroux on ollut kimpassa reilun vuoden, joten parin oli luonnollisesti jo korkea aikakin virallistaa suhteensa. Etenkin kun Jenin exӓn Brad Pittin ja Angelina Jolien hӓitӓ huhutaan juhlittavan tulevana viikonloppuna.

Tӓrkeitӓ uutisia, tietysti. Ihan vain kaksi pienenpientӓ kysymystӓ olisi.

1) Mitӓ tapahtui Brangelinan lupaukselle olla menemӓttӓ naimisiin ennen kuin homoliitot hyvӓksytӓӓn kaikissa USAn osavaltioissa?    

2) Millӓ mittarilla Jennifer Aniston on epӓonnekas? Jen, joka on yksi maailman korkeammin palkatuista nӓyttelijӧistӓ (toim. huom.), kutsui Brad Pittiӓ ensin poikaystӓvӓkseen ja myӧhemmin aviomiehekseen seitsemӓn vuoden ajan. Avioeron jӓlkeen Jenillӓ on ollut muutama pidempi suhde komeiden, lahjaikkaiden ja hauskojen miesten kanssa. Selvӓstikӓӓn yksikӓӓn Jenniferiӓ epӓonnekkaaksi kutsuvista toimittajista ei ole tavannut minun kauniita, ӓlykkӓitӓ ja fiksuja sinkkukavereitani. Tai kӓynyt Helsingin yӧssӓ.

Minӓhӓn en monesta asiasta paljon tiedӓ, mutta Paul
 Sculforin deittailu ei kuulosta maailman kauheimmalta  kohtalolta. Paitsi tietysti jos satut olemaan Jennifer Aniston.

Kihlapari Jennifer & Justin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti